INBAY

Pametni telefon mora podržavati standard Qi

Svaki pametni telefon koji je kompatibilan sa standardom Qi može se automatski puniti ako se odloži na jedan od proizvoda INBAY.

Niste sigurni podržava li vaš pametni telefon induktivno punjenje sa standardom Qi? U tom slučaju jednostavno otvorite sljedeću stranicu na pametnom telefonu: http://qi-wireless-charging.net/check. Ovdje ćete saznati podržava li vaš pametni telefon standard Qi.

Bežično punjenje

Učinite svoj pametni telefon jednostavno kompatibilnim

S našim mogućnostima naknadne ugradnje INBAY možete potpuno jednostavno naknadno opremiti pametne telefone koji još ne rade sa standardom Qi!

Qi Micro USB

Vanjski prijamnik za punjenje

Prednost vanjskih prijamnika za punjenje su praktičnost i visoka kompatibilnost jer se prijamnik jednostavno spaja s priključkom pametnog telefona (Lightning odnosno micro USB) i stavlja u već postojeću individualnu futrolu.

Maske

Induktivna maska za punjenje

Za odabrane pametne telefone nudimo rješenja specifična za pojedini uređaj u obliku induktivne maske za punjenje INBAY u kojoj su integrirani prijamnik Qi i priključak specifičan za pojedini uređaj. Postolje za punjenje pritom se poput svake druge futrole navlači preko pametnog telefona. Tako će vaš pametni telefon biti zaštićen i kompatibilan sa standardom Qi.