INBAY

Početak u 2014. godini

Već od 2014. godine u INBAY-u se bavimo bežičnim punjenjem u vozilu. Tada je tema „induktivno punjenje“ još bila nova, no mi smo već tada bili svjesni činjenice: „To je budućnost. To moramo dovesti u automobil!“. No rješenja za to gotovo da nije bilo, a ona su bila sve drugo osim lijepa. Ideja da se kabel za punjenje ukloni iz automobila nije se, prema našem mišljenju, slagala s idejom o dodatnim kabelima držača na ventilaciji.

S obzirom da smo više od 27 godina prisutni u području dodatne opreme za automobile, imali smo, naravno, mogućnost razviti vlastito rješenje. Rješenje koje će ispuniti naše zahtjeve u pogledu dizajna.

Htjeli smo pronaći nevidljivo rješenje za induktivno punjenje pametnih telefona u automobilu.

INBAY smo najprije individualno razvili za Golf V. U tu smo svrhu skenirali unutrašnjost vozila pomoću 3D skenera te smo u vlastitom odjelu za razvoj konstruirali rješenje po mjeri koje se optimalno uklopilo u vozilo.

Uspjeh naših prvih prototipa dokazao je da smo u pravu i otada razvijamo rješenja specifična za određeno vozilo, a u međuvremenu pokrivamo više od 70 različitih modela.

Timeline